Siirry pääsisältöön

Uusia vaatteita ja mielenkiintoja

Tilasin uusia vaatteita ja samassa hötäkässä uuden mielenkiinnon kohteita. Ensinnäkin vaatteet, mitä tilasin? Itseasiassa kirjoitan tätä tekstiä samalla testaten uusia hankintojani. Ensimmäisenä huomiona on ehdottomasti uudet sukkanauhaliivit ja sukat. Ah, rakastan aivan ylettömän paljon sukkanauhaliivejä. Ne ovat kertakaikkisen upeita ja kauniita, pitäisin niitä mielelläni useamminkin. Toisena tuli hankittua uusi hame, sellainen kietaistava malli joka on nopea pukea ja mukavan liehuva päällä. Kolmantena rintaliivit. Mustanharmaat ja osittain pitsiset sekä kaarituetut mutta mukavasti ilman mitään toplinkeja. Tunnen oloni erittäinkin rentoutuneeksi ja vapautuneeksi. Tuntuu, kuin olisin ihan jossain muualla kuin "vain" kotonani työpäivän jälkeen. Tiedän tosin kyllä, että jahka pahimmasta endorfiiniryöpystä päästään niin alkaa taas se tutuksi muodostunut häpeä ja jopa inho itseäni kohtaa.. Ei kuitenkaan mennä siihen vaiheeseen vielä, se on myöhemmän ajan ongelma tänään. Mikä on sitten se uusi mielenkiinnon kohteeni?? KENGÄT.

Tietyllä tavalla ymmärrän mikä naisia viehättää kengissä ja miksi niitä pitää olla useammat. Kiinnostuin kengistä ehkä hieman varovasti ja ajattelin kokeeksi tilata yhdet ja katsoa, mitä tuumin. Tykästyin heti. Saapasmalliset pienellä korolla. Ah, ja heti tekisi mieli tilata lisää ja erilaisia korkokenkiä. Ne tekevät olon jotenkin supernaiselliseksi. Lisäävät entisestään hyvänolon tunnetta ja fiilistä siitä, että saan leikkiä olevani jotain muuta, jossain muualla. Tuskinpa menee kauaa, kun sorrun uudelleen tilaamaan itselleni jotain. Se tilaus tulee varmasti sisältämään jonkinlaiset kengät. Minun pitäisi keksiä jokin yläosa itselleni, koska erilaisia hameita, alaosia, sukkanauhoja ja vastaavia on kyllä jo jokuset. Muttei oikein kunnollisia yläosia, mitä se voisi olla? En tiedä vielä.

Taas kerran huomaan ja tunnen saman fiiliksen joka minut valtaa aina vaatteiden kanssa ja kun pukeudun. Himot, kiihotus ja halut. Olen jo muutaman viikon miettinyt, että tekisipä mieli päästä pukeutumaan. Korjataan se siis tilaamalla uusia vaatteita sopivana päivänä ja ei muutakuin tekemään. Tunnen itseni tällä hetkellä täysin erilaiseksi persoonaksi kuin muutamia tunteja sitten. Tunnen itseni erittäin alistuvaksi. Haluaisin olla voimakastahtoisen ja hallitsevan persoonan omaavan miehen tai naisen käsittelyssä. Tuntea, kuinka minulta otetaan päätäntävalta pois ja minusta huolehditaan. Huomata, että omilla kiinnostuksillani ei ole väliä, ainoastaan toisen tahto ratkaisee. En osaa selittää tätä tunnetta mutta se on minulla todella voimakas ja hallitseva. En haluaisi joutua miettimään tai ratkaisemaan mitään, olla vain toisen käytettävissä ja toisen hallinnan alla. Tekisin mielelläni erilaisia kotitöitä tässä asustuksessa ja palvelisin sekä huolehtisin toisen tarpeista ja haluista. En tietenkään (taaskaan) voi kiistää, ettenkö nauttisi äärettömän paljon hallitsevan miehen huomiosta. "Siivoa keittiö ja tuo olutta".. Jep, kuulostaa todella sovinistiselta ja yli stereotyyppiseltä. Silti jostain syystä nautin moisesta ajatuksesta.

Tai tilanteesta, jossa mies pukee pukua päällensä ja totetaa minulle, joka olen sukkanauhoissani, mekossani ja rintaliiveissäni.. "Tuleppas tänne nainen. Minulla on tärkeä bisnestapaaminen enkä voi mennä sinne ilman suihinottoa jotta pystyn keskittymään.. Alappas töihin" En ikimaailmassa voisi kuvitella sanovani tuollaista kenellekään enkä todellakaan pystyisi hyväksymään ja ymmärtämään jos joku sanoisi naiselle noin. Silti, koen sen itseäni kohtaan kiihottavana ajatuksena ja ainakin tällä hetkellä olisin enemmän kuin mielelläni moisessa tilanteessa. Alistettuna eikä minulla olisi omaa tahtoa. Minulle kerrottaisiin kuinka minun tulee toimia ja mitä minun pitää tehdä.

Tietysti tähän asemaa kävisi ehdottomasti nainenkin. Voimakastahtoinen ja päättäväinen nainen, joka on tehnyt minusta oman kuuliaisen "sissynsä". Käskee siivoamaan kodin, tekemään ruokaa ja muita kotiaskareita. Niin tuntiessaan käskee minut luokseen, levittää jalkansa ja toteaa, että hoiteleppas minut että pystyn keskittymään.Välillä kurittaisi minua straponilla. Tällainen kiehtoo minua ylettömän paljon. En tiedä miksi, en ymmärrä itseäni enkä tiedä miten reagoida näihin ajatuksiin. Tällä hetkellä tietysti reagointi olisi todella helppoa. Tekisin periaatteessa mitä vain. Nainen käskisi nuolemaan, järjestyy.. Mies käskisi ottamaan suihin, järjestyy. Mies haluaisi heittää hameeni korviin, painaa minut pöytää vasten, repiä pitsihipsterit alas ja painaa munansa sisääni.. Järjestyy.. En arkiluonteeltani ole todellakaan näin alistuva mutta tietyssä mielentilassa (joka tosin tuntuu toistuvan aika usein) olisin erittäin mielelläni tällaisessa alistuvassa roolissa ja suhteessa. Mikä tämän fiiliksen laukaisee päälle, ei aavistustakaan.

Taidan tästä kuitenkin seuraavaksi mennä nauttimaan olostani ja sipsutella ympäri asuntoani uusissa kengissä ja vaatteissani. Ehkä siivota ja järjestellä taloa, jonka lopputulos saattaa jollain tasolla päätyä salaiselle kaapilleni jossa kaikki upeat dildot pönöttävät pystyssä. Kuka tietää.

Kommentit