Siirry pääsisältöön

Kun fantasiat toteutuvat

Heipä hei blogini, pitkästä aikaa taasen. Niin kuin aikaisemmin olen kirjoittanut, fantasioita ja fetissejä minulla kyllä riittää ihan vaikka jaettavaksi asti. Suurimpaa osaa niistä tuskin koskaan pääsen toteuttamaan, osaa ei tarvitsekaan toteuttaa ja osa olisi ihan toteuttamiskelpoisia. Viimeinkin pääsen kertomaan ja kirjoittamaan jostain muusta, kuin haaveilusta. Viimeinkin saan kirjoittaa toteutuneesta fantasiasta. Se fantasia on suihinottaminen.

Olen jo pidemmän tovin jutellut erään miehen kanssa. Huomasimme kemioiden kohtaavan, ainakin viestittelytasolla. Aina vain tuntui olevan esteitä varsinaiselle tapaamiselle ja kasvokkain tutustumiselle. Ajoittain myös jännitin niin paljon, etten uskaltanut ehdottaa tapaamista tai kiertelin ja kaartelin vastaukseni kanssa. Viimein se päivä kuitenkin koitti kun päätin, että kävi miten kävi, nyt on mentävä eteenpäin. Sovimme tapaamisen siten, että mitään ei tarvitse tapahtua jos siltä tuntuu. Ihan vaikka vain jutellaan ja katsotaan toimiiko kemiat. Pelkäsin kovin alkuunsa, että mitähän tästäkin tulee. Minkänäköinen jamppa sieltä tulee? Toimiiko kemiat? Kohtaako mielihalut? Onko toinen osapuoli sitä mitä on sovittu?. Aikaisemmat kokemukseni eivät ole mitenkään rohkaisevia olleet tähän mennessä. Tämän miehen kävellessä sisälle taloon, huokaisin helpotuksesta. Asiat ovat juuri niin kuin oltiin puhuttu.

Pidimme pari minuuttia "small talkia" jonka aikana kumpikin tuntui varsin vaivaantuneelta. Kumpikin tietää kuitenkin, mitä tultiin tekemään. Olimme etukäteen sopineet ja olinkin toivonut, että jos hän voisi olla dominoivampi/top ja viedä asioita eteenpäin. Itsestäni kun tiedän, etten siihen pysty koska olen varsin arka ja ujo seksuaalisesti. Sopimuksemme onneksi piti hienosti ja mies kysyi aika pikaisesti, että missäs se makkari on. Hän pyysi myös minua pukeutumaan, koska se virittää häntä. Ajattelin, että jes, tätähän olen toivonutkin. En voi kiistää etteikö tilanne olisi nostanut sykettäni aivan pirun korkealle. Jännitin aivan käsittämättömän paljon koko tapahtumaa ja tilannetta.

Mies meni makkariin, riisuuntui ja minä menin taasen pukeutumaan. Kaivoin kaapista pitsiset alushousut, rintaliivit sekä sukkanauhaliivit. Tunsin oloni ehkä hieman huvittavan näköiseksi enkä kokenut olevani sitten mitenkään kiinnostava. Ajattelin silti, että no jos tämä hänelle kelpaa niin sehän riittää. Astelin makuuhuoneen puolelle ja sängyllä makaa juuri se mitä olen odottanutkin. Seisova, kova kalu. Siirryin hänen jalkojensa väliin eikä aikaakaan kun sain viimeinkin sen mitä olen odottanut, fantasioinut ja halunnut. Munaa suuhun. Se ensimmäinen tunne, kun sain kovana seisovan kalun huulieni väliin.. Se tunne oli suorastaan maaginen. Kovana seisova mutta kuitenkin niin pehmeä ja sileä kalu suussani, jota voin kiusoitella kielellä. En todellakaan edes tiedä, kauanko olin kontillani ottamassa suihin. Olisin voinut jatkaa sitä vaikka kuinka kauan...

Toimintani kuitenkin keskeytettiin ja mies laittoi minut nelinkontin ja sivuttain häneen nähden. Hän alkoi läpsiä pitsin peittämää peppuani. Se tuntui kiusaavalta, kiihottavalta ja alistavalta. Hän jopa hieman puhui minulle alistavasti. Se ei ainakaan vähentänyt innostustani. Sain tuntea tunnetta jota olen halunnutkin. Oloni oli hieman alistettu ja tyttömäinen. Upeasti seisova kalu heiluu naamani vieressä, mies läpsii takapuoltani ja kourii rintaliivejäni. Tunsin olevani erittäin euforisessa tilassa. Seuraava liike kuitenkin yllätti minut positiivisesti.

Tunsin yhtäkkiä kuinka pääni painetaan sänkyä vasten. En pysty nousemaan ylös sillä hän painaa minut matalaksi voimakkain ottein. Tunnen kuinka kova, spermaa valuttava kalu, ilmestyy huulilleni vaatien huomiota. Avaan suuni ja tunnen kuinka jyhkeästi seisova muna uppoaa suuhuni. En pysty vastustelemaan, en liikkumaan, en tekemään mitään. En voi muuta kuin olla suuhun naitavana. Mies ottaa kaiken ilon irti siitä tuntumasta jonka hän saa. Kalu uppoaa suuhuni yhä uudelleen ja uudelleen...

Mies lopettaa ja menee makaamaan selälleen. Käskee minut nousemaan ja jatkamaan. Hän tuumailee, että on aika laueta. Siirryn nelinkontin hänen eteensä ja ahmaisen kalun suuhuni. Ei aikaakaan kun tunnen hänen kätensä takaraivollani. Hän tahdittaa suihinottoa ja vaatii huomiota kalulleen. Minulla ei ole mahdollisuuksia vaikuttaa tapahtumiin sillä hän nai suutani voimakkain ottein. Tarraan hänen kalustaan kiinni, yrittäen maksimoida suihinoton tunteen. Tunnen suussani kuinka jo ennestään kova kalu jäykistyy entisestään, aavistan mikä odottaa.

Vaikka osasin odottaa laukeamista, se yllätti minut silti. Yhtäkkiä tunnen voimakkaan sykähdyksen kun ensimmäinen annos lämmintä spermaa lennähtää suuhuni.. Mies painaa käsillään minua alaspäin laukeamisensa yhteydessä.. Toinen sykäys, kolmas sykäys, neljäs sykäys.. Lämmin sperma valtaa suuni.. Osa siitä valuu väkisinkin käsilleni.. Oudosti tunnen itsekin erittäin voimakasta henkistä tyydytystä, lähes jopa fyysistä. Minusta tuntuu mahtavalta, että sain hänet laukeamaan. Pystyin tuottamaan hyvää oloa ja seksuaalisen tyydytyksen. Nousen polvilleni ja spermat valuvat leukaa pitkin, osa tippuen sängylle. Ensimmäinen kokemukseni miesten välisestä seksistä "tyttönä" oli päättynyt, vaan toivottavasti ei jäänyt viimeiseksi.

Kommentit