Siirry pääsisältöön

Fetissin täyteistä elämää

Minulla riittää erilaisia fetissejä, fantasioita ja haluja. Yksi niistä on kuitenkin melkeinpä ylitse muiden. Sekin toki vaihtelee eikä se aina pyöri mielessä vahvasti. Kuitenkin ison osan ajasta, tämä fetissi tai halu valtaa mielen niin, että se melkeinpä estää toimimisen. En vain saa sitä mielestäni enkä pysty lopettamaan sen miettimistä. Yritän keskittyä töihini, normaaleihin rutiineihin kotona tai yleisesti normaaliin kanssakäymiseen, siinä onnistumatta. Tämä halu on tietyllä tavalla jopa yksinkertainen eikä välttämättä täytä kaikkien mielestä fetissin määritelmää. Minusta se täyttää, sillä tämä asia palaa mieleeni niin usein ja niin voimakkaasti että se vaikuttaa omaan tekemiseen. Tämä halu on suihinottaminen. Jep, ei nyt ehkä niin jännittävä ja ihmeellinen asia kuin ehkä odotettiin.

Mikä tästä sitten itselläni tekee fetissin? Juurikin se, että mietin tätä asiaa lähes päivittäin. Noh niin kuin todettua, joskus saan sen pois mielestäni enkä ajattele sitä ollenkaan. Usein siltikin huomaan miettiväni tätä asiaa, haluavani sitä, janoavani sitä, niin että se haittaa muuta tekemistä. En kerta kaikkiaan saa mielestäni ajatusta pystyssä olevasta, suonikkaasta, sykkivästä ja hieman kiimaisia nesteitä valuttavasta kalusta. Ajatus siitä, että saisin imeä sitä, nuolla sitä, ottaa sitä syvälle kurkkuuni pitkään ja hartaasti, valtaa mieleni ja haittaa monia asioita. Joskus joudun käymään helpottamassa oloani pikaisesti, että saan ajatukseni takaisin kasaan.

Välillä ajatukset kalun imemisestä ovat niin voimakkaita ja päällepuskevia, että se on mielessä ensimmäisenä asiana aamusta ja viimeisenä nukkumaan mennessä. Ajatus voi tuntua niin painostavalta ja kovalta, että voisin kuvitella viettäväni koko päivän ottamalla suihin aina vain uutta kalua joka eteeni ilmestyy. Olo saattaa äityä niin kiimaiseksi ja kovaksi, että jos joku tulisi luokseni vain ehdottamaan että otatko poskeen, tiputtaisin itseni välittömästi polvilleen ja kaivaisin kalun esille ja alkaisin imemään sitä. Hyvä etten pahimmassa kiimassa mene jo kysymään ensimmäiseltä vastaantulijalta, että saanko ottaa sinulta poskeen. Tämä mielestäni tekee tästä minulle fetissin.

Mikä tästä kuitenkin tekee ristiriitaista on se, etten ole koskaan kokeillut suihinottamista. Miksi, sitä en tiedä. Varmaan suurimpia syitä ovat ne, että olen loppujen lopuksi kuitenkin todella arka ja ujo tutustumaan uusiin ihmisiin ja olen todella varautunut. En kertakaikkiaan pysty heittäytymään ja lähtemään puolihuolimattomasti vain jonkun luokse imemään munaa. Toinen tekijä miksi en ole sitä kokeillut, olen minä itse ja persoonallisuuteni. Salainen minuuteni huutaa ja janoaa munaa suuhun mutta ihanneminäni seisoo jyrkästi sitä vastaan. "Ei perkele, sanoo ihanneminä. Mies ei sellaista tee eikä se ole normaalia. Nyt jakoavaimet kouraan ja korjaamaan autoa. Tällaiset ajatukset pois päästä ja välittömästi." Fantasioin tilanteesta, jossa saisin olla polvillani seisovan kalun edessä tuntien kuinka nesteet ryöppyävät naamalleni ja suuhuni. Tuntisin, kuinka olen saanut tuottaa nautintoa toiselle ja tuntisin mitenkä seuraava kalu jo hivelee poskeani vaatien huomiota. Samaan aikaan kuitenkin ihanneminäni taistelee vastaan ja kertoo, että et sinä sitä oikeasti halua. En näe itseäni tekemässä sitä jos katson itseäni ihanneminän silmin. Se ei vain käy luonteeseeni ja tyyliini.

Realistinen tai oikea minäni yrittää tasapainoilla välissä miettien, että mitäpäs pahaa siinä olisi? Saahan jokainen tehdä ja kokeilla asioita kun ne tapahtuvat kahden aikuisen ihmisen välillä eikä ketään satuteta millään tavoin. Realistinen minäni myös muistuttelee olemaan varovainen, ettei suinpäin lähdetä ketään tapaamaan tuntematta ensin. Realistinen minäni yrittää tehdä kombinaatiota näistä kahdesta tuntemuksesta, onnistumatta siinä kuitenkaan vielä.

Haluan vielä joskus ottaa suihin. Haluan tuntea kovan, sykkivän ja spermaisen kalun suussani. Tekeekö tämä minusta heteron, biseksuaalin, kokeilunhaluisen heteron, suihinottoseksuaalin, kaluseksuaalin vai mitä? Noh, kaksi viimeistä kohtaa nyt menivät ehkä vitsin puolelle. Jokatapauksessa elän tämän halun ja fetissin kanssa lähes päivittäin. Joskus sen kanssa on helppoa elää, joskus taas täysin sietämätöntä enkä saa kohdistettua halujani ja ajatuksiani mihinkään. En siltikään halua harkitsematta mennä tekemään mitään mitä pitäisi katua. Seuraavaan kertaan ja seuraavaan ajatukseen.

Kommentit