Siirry pääsisältöön

Masturbointi ja seksilelut

Tulipa tässä hankittua uusia seksileluja joten pitäähän siitä heti kirjoittamaan tulla. Lelut ovat kivoja, vaikka joskus tuntuukin että hävettää hankkia niitä. Mielestäni kaikkien kannattaisi, ainakin edes yhtä, lelua kokeilla joskus. Itse olen kyllä ihan koukussa niihin, mieli tekisi joka kuukausi tilata jotain uutta kokeiltavaksi. En oikein koskaan ole ymmärtänyt mikä niissä pitäisi hävettää, vaikka itsekin syyllistyn monesti häpeän tunteeseen niiden kanssa. Käyttöönhän ne on tehty, eikö vaan? Leluliikkeessä töissäolevien nyt vähintään luulisi olevan avoimin mielin olevia ihmisiä jotka ovat vain iloisia siitä, että ihmiset uskaltavat välineitä tilailla. Mutta ei, häpeilyn ja punastelun tunne istuu syvässä. Seksuaalisuus on aina ollut ja tulee aina olemaan iso osa jokaisen ihmisen arkea, miksi sitä pitäisi siis häpeillä? Kyllä, on myös aseksuaaleja ihmisiä jotka eivät välttämättä tunne seksuaalisia haluja toisia ihmisiä kohtaan, eivätkä välttämättä ylipäätään ollenkaan. Sekin kuitenkin on osa kyseisen ihmisen seksuaalisuutta, vaikkei haluja olisikaan tai niitä tuntisi.

Keskityn nyt kuitenkin tarkastelemaan itseäni ja omia tuntemuksiani koska, noh, en ole aseksuaali millään muotoa. Mitäkö sitten olen seksuaalisuudeltani? Ei harmainta aavistustakaan välillä. Joskus olo on lähempänä sitä aseksuaalia ja tuntuu, ettei minkäänlaisia haluja ole eikä esiinny. Tuntuu, että on aivan sama mitä edessä tapahtuu, ei kiinnosta. Toisessa hetkessä taas olisin valmis panemaan ihan joka hetkessä. Halut valtaavat olon ja mistään ei meinaa tulla mitään kun olo on kokoajan aivan järkyttävän kiimainen. Tässä tulee vastaan masturbointi ja seksilelut. Aina nyt vaan ei käy sitä tuuria, että sattuisi saamaan itselleen petikaveria. Tokihan mielestäni masturbointi on vähintäänkin normaali osa ihmisen seksuaalisuutta ja normaalia käytöstä. Toiset tekevät sitä enemmän, toiset vähemmän. Saattaa jopa olla niitäkin jotka eivät tee sitä ollenkaan mutta sellaista lienee vähän hankalampi löytää. Itse kuulun kategoriaan joka tykkää masturboinnista.. Jopa vähän liikaakin. Seksimuotona pidän siitä ja tykkään harrastaa sitä, välillä melkein jopa liikaakin. Seksilelut ovat iso osa kyseistä harrastusta. Ne nyt sattuvat tarjoamaan melkolailla lisää maustetta itsetyydytykseen.

Mielestäni masturbointi kuuluu myös parisuhteeseen. Se on jokaisen ihmisen oikeus. Monesti kuulen väitteen, jonka mukaan parisuhteessa olevan ei tarvitse tai pidä harjoittaa itsetyydytystä. Se jos mikä on kyllä aivan väärä väite. Jokaisen suhteessa olevan nimenomaan pitäisi tehdä sitä. Se pitää kipinän käynnissä, helpottaa stressiä ja tekee meistä jokaisesta mukavamman ihmisen. Erityisesti parisuhteessa aina ei vain jaksa alkaa ns. näkemään vaivaa toisen eteen. Varmasti iso osa suhteessa olevista jakaa tämän ajatuksen. Suhteeseen tulee kuitenkin ajastaan arki ja rutiinit eikä se toinen enää ole ihan niin ihmeellinen kuin pari kuukautta tapaamisen jälkeen.





Niin, ne seksilelut. Mitä sitten tilasin? Leluja joita ei nyt välttämättä miehen kaapista uskoisi heti löytyvän. Dildoja sekä tekokaluja. Kyllä, aivan oikein. Kaapissani ei ole yhtäkään fleshlightia tai muutakaan tekopillua tai miehelle suunnattua masturbaattoria. Kaappini on täynnä pelkkiä erikokoisia, näköisiä ja värisiä dildoja. Toki, edellisestä päivityksestäni ei ole kovin vaikeaa päätellä miksi näin on. Mielestäni kalu nyt vain on kertakaikkisen upea ja mahtipontinen näky. Saan itseni kyllä laukeamaan aivan helposti käsin, ilman mitään erillistä tekopillua. Sitä fiilistä vain en pysty korvaamaan mitenkään, kun pääsen käsittelemään seinässä pönöttäviä, eri jäykkyyksillä, kokoluokilla, väreillä ja muotoiluilla olevia tekokaluja. Mikäli olisi mitenkään mahdollista, vuoraisin kylppärini seinän erilaisilla dildoilla ja vastaavilla. Mikä olisikaan sen mukavampaa kuin mennä suihkuun ja ohimennen hieman peruuttaa erilaisia dildoja päin. Noh, tässä toki tulee vastaan myös oman mieleni ailahtelut. Toisessa hetkessä pidän itseäni outona, viallisena ja lähes jopa sairaana halutessani ja pitäessäni näistä asioista. Kyseisessä hetkessä ja fiiliksessä taas kerran näen itseni maskuliinisena alfauroksena jonka luonteeseen moinen ei vaan käy. Pahimmassa tällaisessa tunnetilassa aikanaan menin heittämään parit dildot pois, koska ne eivät sopineet luonteeseeni sillä hetkellä.

Ihmisen ei ikinä pitäisi hävetä sitä mitä on ja mistä tykkää. Mikäli joku joskus kertoisi minulle pitävänsä samankaltaisista asioista, kannustaisin häntä jatkamaan samalla tavalla ja kehuisin miten hienoa on kun hän on erilainen. En minäkään pidä omassa kaveripiirissäni ns. stereotyyppisistä maskuliinisista alfauros miehistä. Saan katsella niitä töissä aivan tarpeeksi kyllä. Minusta on rikkaus ja upea asia, kun ihminen on ja uskaltaa olla erilainen, rikkoa stereotypioita ja tehdä meistä kaikista yksilöllisiä. Kaikki tämä on ok ja hienoa, kunhan se en ole minä. Miten on niin vaikeaa elää samalla tavoin, kuin "opettaa" ja ajattelee muiden olevan? Ketä muka vahingoittaa jos tykkään pitää seinään kiinnitettynä useita dildoja sekä käydä kokeilemassa niitä pukeutuneena naisten hepeneisiin? Ei ketään, paitsi sitten tietysti itseäni.







Viime viikot ovat taas olleet aivan järkyttäviä halujeni ja töideni kanssa. Mitä kiireempää, stressaavampaa ja painostavampaa töissäni on, sitä enemmän mielessäni pyörivät nämä "erikoiset" halut. Dildot, naistenvaatteet ja suihinottaminen pyörivät mielessä joka päivä. En vain pääse niistä haluista eroon. Rehellisesti sanottuna, masturboitua tulee joka päivä. Se on ainoa keino jolla saa siirrettyä vähän eteenpäin kaikkia ajatuksia sekä haluja, jotta pystyy keskittymään jonkin aikaa käsillä oleviin asioihin. Toki valehtelisin jos väittäisin, etten pitäisi masturboinnista. Onhan se mukavan tuntuista ja joka kerta yhtä palkitsevaa. Toki myös rassaavaa kun tuntuu, että mikään ei onnistu ellei käy hieman puuhaamassa itsensä kanssa. Joskus heti aamusta, joskus kesken päivän ja joskus iltaisin. Kun keksisikin jonkin kultaisen keskitien kaikkeen, mutta ajatukset ovat joskus niin painostavia että ne vain saavat niskalenkin. Saa myös nähdä, koska tulee raja vastaan erilaisten dildojen hankinnalle. Tällä hetkellä tuntuu, että raja ei ole vielä lähelläkään vaan jahka näihin uusiin on päässyt sinuiksi, voisi taas tilata jotain uutta.

Olen miettinyt omaa seksuaalista suuntautumistani. En vain osaa ratkoa olenko hetero, bi, bi utelias, heteroromanttinen vai mitä. Toisaalta toki tarvitseeko minun edes? Toisaalta kyllä koska haluaisin tavallaan saada lokeroitua itseni. Toisaalta en haluaisi lokeroida itseäni vaan pitää itseni tällaisena, avoimena ja kaikkiruokaisena. Huomaan tekeväni omasta elämästäni välillä todella vaikeaa. Erityisesti viimeisen puolen vuoden aikana on oma elämä, omat halut ja oma mieli tuntuneet olevan aivan solmussa ja sekaisin. Mitä haluan, miksi haluan.. Huomaan etten osaa vastata moniinkaan kysymyksistäni. Mutta, huomaan menneeni aiheesta ohi taas tässä lopussa hieman. Ei anneta sen häiritä liikoja. Toistaiseksi aion edelleen iloita hankkimistani seksileluista ja toivottavasti aiotte te muutkin! Ja muistakaa, elämässä pitää olla iloa ja nautintoa ihan itsennekin kautta. Minä ainakin aion jatkaa ja iloita masturboinnista.

Kommentit