Siirry pääsisältöön

V*tun homo!!

Olen mietiskellyt tässä viimeaikoina erästä asiaa. Miksi miehet jatkuvasti homottelevat toisiansa? Se voidaan sanoa toverillisesti, että mitäs vanha homo tietää. Se saatetaan myös sanoa ivallisesti, että painu sinä saatanan homo helvettiin siitä. Miksi sana homo on muodostunut varsin ikoniseksi vinoilun muodoksi miesten kesken? Sana homoseksuaalihan tarkoittaa yhtäkaikki myös naisia. Ei ole olemassa lesboseksuaalia. Yhtäkaikki jokin aine tai neste voi olla homogeeninen, jolloin se on tasalaatuinen ja se on hyvin sekoittunut. Miksi miehet siis jatkuvasti homottelevat toisiansa? Ja sanon jo nyt kirjoituksen aluksi, että vastausta tähän en tule antamaan, kun en sitä itsekään tiedä. Työporukassanikin on muutamia henkilöitä jotka jatkuvasti homottelevat toisia ja huutelevat esimerkiksi, että "mitäs kyrpä tietää?" tai "yksi kyrpä sinä olet". Niin, miehet suhtautuvat jostain syystä homouteen äärettömän negatiivisesti (ainakin isompi osa kuin naisista) mutta silti toisilleen voidaan huudella edellä mainituilla tavoilla. Onko se olevinaan jotenkin solvaus vai mistä se kumpuaa?

Toinen mielenkiintoinen ilmiö on oma henkilökohtainen tila. Miehillä se on metristä aina helposti pariinkin metriin. Tämän turvakehän sisäpuolelle ei toisilla miehillä ole mitään asiaa, ehei. Paitsi kun ollaan kansallisurheilulajissa nimeltään sauna. Sinne kun lisätään vähän olutta ja sitä kuuluisaa kossua, poistuu turvaraja nopeasti. Humaltuneena ja hiprakassa kun ollaan saunassa, ei haittaa vaikka joku istuisi syliin tai kourisi perseestä, ehei, se on miehekästä veljeyttä! Entäpäs tämä selvinpäin tahi sitten muuten vaan saunassa? Turpaan tulee aivan välittömästi. Jotenkin vain en pysty ymmärtämään tätä käytöstä miehissä. Naiset käyttäytyvät huomattavasti loogisemmin, toisten tissejä on kiva vähän puristella, oltiin pienessä maistissa tai ei. Eivät naiset häpeä katsella toistensa vartaloita tai jopa vähän koskea siihen. Mikä siis onkin, että miesten keskuudessa tästä alkaa heti homottelu ja kaikenmaailman yliampuva oksentamisen imitoiminen tai vastaava? Ei pysty ymmärtämään.

Ei sillä jokaisen kroppa on siinä mielessä pyhä, että ei siihen ole asiaa koskea ilman toisen lupaa. En minäkään tykkää että minua tullaan mielivaltaisesti hipelöimään tuntemattoman ihmisen toimesta, oli se henkilö sitten mies tai nainen. Kaveriporukassa toki yleensä säännöt ja rajat hämärtyvät ja se onkin täysin ymmärrettävää. Itse esimerkiksi en ole oman alastomuuteni tai kroppani kanssa sinut. En viihdy alasti ja haluan aina pikimmiten vaatteet päälleni saunan tai suihkun jälkeen.

Siinä mielessä kyllä olen sinut, että tykkään katsella toisten vartaloita. En häiritsevästi, eli kyyläämään en jää ikinä. Se on epäkorrektia. Minusta on silti mukavaa katsella vaikkapa naisvartaloa. Naisen vartalo on esteettinen, kaunis ja ihanan muodokas. Silmä lepää kun katselee naisen vartaloa ylös ja alas, erityisesti tissien kohdalla joista aivan erityisesti pidän. Miehen vartalo ei ole ollenkaan niin kiehtova eikä lähellekään kaunis, verrattuna naisen vartaloon. Miehessä on kuitenkin se jokin, mikä katseen pysäyttää. Kas, sehän onkin kalu! Siitäpä ei niin helposti saakaan katsettaan irti. Varsinkaan seisovasta sellaisesta. Suonikas jäykkä kalu pystyssä, odottaen huomiota, on upeaa katsottavaa. Erityisesti spermaa tihkuva, seisova kalu on äärettömän upeaa katseltavaa. Kiihotun myös erittäin paljon seisovasta kalusta, jonka päälle on vedetty kondomi. Aina vain paranee, jos mies on juuri lauennut ja kondomi on täynnä spermaa. Ah, mikä siinä niin kiehtookin. Kalut, kondomit ja sperma.. Siinä vasta mahtava kolmen kopla. Minusta on erittäin mukava ihan muutenkin hipelöidä kondomeja. Ne vain kiihottavat jostain syystä.

En voi kieltää, etteikö joskus saunassa tai suihkussa ollessa tekisi mieli kysyä toiselta mieheltä, että "saisinko hei runkata sut tyhjäksi?". Tai sitten, että "pistä silmät kiinni ja mieti vaikka jotakin naista, otan sinulta ihan nopeasti poskeen". Jep, tässä tilanteessa ollaan taas. Suihinottaminen pyörii mielessä ja perhanan voimakkaasti pyöriikin. Eikai sillä suihinottajalla niin väliä ole, onko se mies vai nainen? Eikös se ole ihan se ja sama, kuka sitä helpotusta tuo. Jos siinä nyt jollekulle pitää homon leima lyödä otsaan niin laitetaan sitten sille suihinottajalle. Senpä vuoksi joskus tekisi ihan spontaanisti mieli joltakulta kysyä, että jos minä vaan nopeasti vähän imaisen, pidä vaikka silmät kiinni. Harmillisen pitkä työilta edessä, jonka aikana ehtii yhtä ja toista taas haaveilemaan. Katselen esimerkiksi viereistä toimistopöytää ja mietin, että olisipa aika seksikästä olla tuon pöydän alla ottamassa suihin tietokoneella töitä tekevältä mieheltä.

Noh ehkä näiden asioiden takia minulla on sitten vielä joskus se kuuluisa homon leima otsassa. Toisaalta, mitäpä sitten. Monesti toimistossa tekisi mieli julistaa, että ei minulla olisi ongelmaa ottaa suihin, että lopettakaa se homottelu nyt vaan. Josta tulikin mieleen juurikin se, että miksi kaksi naista yhdessä on ihan ok mutta kaksi miestä ei? Naiset kiihottavat mutta miehet lähes oksettavat? Kyllä, kaikesta ei tarvitse pitää, se on selvä. Luulisi silti kommentin: vitun homo, tarkoittavan tasapuolisesti myös lesboja, vaan eipäs tarkoita. Se on ihan ok ja jopa kuumaa touhua. Seuraavaan kertaan taase, tällaisia pohdintoja parin viikon ajalta.

Kommentit