Siirry pääsisältöön

Stressiä ja uupumusta

Pienoinen tovi on taas vierähtänyt edellisestä kirjoituksesta. Viimeinen kuukausi on ollut melkoista hullunmyllyä työrintamalla. Ylitöitä tulee jokaiselle viikolle ja päivät ovat keskimäärin aina matkoineen n.12h pitkiä. Viikonloppuna kaikki aika menee joko omakotitalon vaatimiin töihin tai sitten täysin huilaamiseen että jaksaa taas seuraavan viikon painaa. Yöunet ovat viimeisen kuukauden aikana joka yö olleet selvästi alle seitsemän tuntia. Ajoittain jopa vain muutamia tunteja. Sitä vain jotenkin herää yöllä pohtimaan, että kuinkas se huominen päivä mahtoikaan pyörähtää töissä. Onneksi viikon päästä alkaa loma, alkaa jo melko lailla riittää.

Stressin ja uupumuksen käsittely on tärkeää itse kullekin. Omaa stressiäni ja uupumustani olen yrittänyt yleensä hoitaa pukeutumisella. Sen kautta olen saanut itseni käännettyä olemaan jotain muuta kuin normaalisti olen. Jostain syystä sekään ei ole viimeaikoina auttanut. Oikeastaan, en ole edes kokenut halua siihen. Se ei vain jotenkin ole edes kiinnostanut. Ei edes selata ja etsiä uusia vaatteita vaikka normaalisti se on yksi intohimoistani. Tuntuu ettei viimeaikoina oikein mikään ole auttanut käsittelemään stressiä tai uupumusta. Seksuaaliset halutkin ovat painuneet täysin taka-alalle.

Uusi viikko on kuitenkin alkanut jotenkin oudosti eri merkeissä. Stressi ja uupumus eivät ole kylläkään hävinneet mihinkään. Seksuaaliset halut sen sijaan ilmestyivät jostakin takaisin varsin yhtäkkisesti. Halu ottaa poskeen. Se kummajainen sieltä vaan taas palasi takaisin varoittamatta. Ei paljon ole kahteen päivään tarvinnut päässä muuta kuvitella kuin mahdollisimman monta eri tilannetta, ympäristöä ja tapaa imeä munaa. Sensuellisti ja rauhallisesti sängyssä, lutkamaisemmin olohuoneen nojatuolilla, keittiössä hellaa vasten painettuna, suihkussa polvillaan veden valuessa tai miksipä ei useamman seisovan kalun keskellä joista jokainen vaatii vuorotellen huomiota. Sellaistapa se taas sitten onkin pään sisällä.

Tähän on tullut erikoinen "twisti" muutenkin. Jostakin syystä olen innostunut katselemaan pätkiä, joissa mies tyydyttää itseään fleshlightilla. Jotenkin, se vain näyttää niin hypnoottiselta kun spermainen kalu uppoaa flesukan sisään ja työstää sitä. Se kun näkee kuinka kalu uppoaa sisään, venyttäen flesukkaa. Ah. Siinä vain on jotain kiihottavaa. Tähän kun lisätään läpinäkyvä flesu ja laukeaminen. Voi että. Pisteenä i:n päälle on videot joissa on kuvattu laukeaminen flesukan sisältä. Se onkin sitten menoa. En kyllä löydä sitten pienintäkään selitystä tälle yllättävälle kiinnostuksen kohteelle mutta moinen jostakin ilmestyi. Toisaalta, liekö sillä merkitystä jos se helpottaa stressiä? Vielä en tähän osaa vastata.

Jostain syystä vain aina kun koen jonkin uuden "fetissin/fantasian" alan heti pohtimaan onko se ok, onko se normaalia, miksi tunnen tällälailla.. Tarvitseeko minun? Ei tarvitse. Tunnenko silti niin? Kyllä. Jotenkin tarvitsen aina selityksen tai lokeroinnin kaikelle mikä minua kiinnostaa tai kiihottaa. Se jollakin tavalla helpottaa sitä omaa ajatustyötä ja asian hyväksymistä sille tasolle, että siitä omasta mielenkiinnosta voisi jopa nauttia.

Stressi ja uupumus ovat aina huonosta kenelle tahansa, varsinkin pitkittyessään. Yritänkin tässä saada järkeiltyä itselleni, mikä olisi se konsti jolla saan oman oloni normalisoitua ja mikä olisi se konsti stressin purkamiseen. Suihinottaminen kun ei tällä hetkellä nyt vain ole mahdollista eivätkä vaatteet kiinnosta ihan viimeisen päälle. Alistuminen tai toisen roolin ottaminen varmasti auttaisi, jos vain olisi joku kenelle alistua. Turvallinen ympäristö päästää irti ja olla jotain aivan muuta kuin oikeasti on. Heittäytyä tekemään jotain villiä. Tai, ei sen nyt mitään ihmeellisen villiä tarvitse olla. Pikainen pano tai suihinotto olisi jo hyvää vaihtelua tähän olotilaan. Vaikka sitten vähän hämyisissä olosuhteissa. Siinäkin on jotain kiihottavaa, varsinkin näin pimeän tullen. Ottaa poskeen tai olla pantavana jossakin erikoisemmassa ympäristössä. Auto, lato, vessa.. Ihan sama.. Jokin paikka missä saisi olla kohtuullisen rauhassa.

Varsinkin suihinottaminen nostaa päätänsä tällä hetkellä taas kovasti. Jokin siinä saa minut tuntemaan jotenkin jopa alkukantaista oloa. Tykkään valtavasti katsella videoita, joissa näkyy kova kalu joka sykkii. Se tunne mikä minut valtaa kun tiedän, että se kalu purkaa spermalastia jonkun suuhun tai sisään.. Se tunne on vain maaginen. Se saa minut todella kiimaiseksi. Jostain syystä tunnen itseni jopa jossain määrin säälittäväksi huomatessani haaveilevani jatkuvasti suihinottamisesta. Jotenkin se tieto, että tarve ja himo saada imeä munaa, ajaa niin voimakkaasti monen muun ajatuksen ja asian yli, tuntuu jopa absurdilta.

Noh, nyt alkaa taas kirjoittaminen mennä "kiimakirjoituksen" puolelle ja järkevän tekstin tuottaminen alkaa olla hankalaa. Pieni päivitys kuitenkin ajatuksista ja fiiliksistä tähän väliin helpottamaan omaa ajatustyötä.

Kommentit