Siirry pääsisältöön

Addiktion paluu

Alkuvuosi on mennyt varsin tiiviisti ja kiireisesti töiden parissa sekä muutamien siviilielämässä olevien huolien ratkomisessa. Kiireen lomassa jopa stressaavasti ajoittain kun on tuntunut, että kotiinpääsyn jälkeen alkaa toisenlaisten asioiden miettiminen ja murehtiminen. Edellisessä kirjoituksessani tarkastelin jatkuvaa runkkaamisen tarvetta osana stressin helpottamista. Stressi onkin alkanut helpottaa, joskaan tuskin sen jatkuvan itsensä tyydyttämisen seurauksena.
 
Stressi onkin ehkä vaihtunut toiseen asiaan. Tai pikemminkin ajatukseen. Käytökseeni se ei ole kuitenkaan vaikuttanut positiivisesti. Ajatuksiini on palannut varsin ponnekkaasti aikaisempi, jopa addiktiiviseksi mennyt ajattelu ja halu. Suihinottaminen. Sieltä se taas nostaa päätään. Stressi poistui, tilalle tuli jatkuva himo imeä munaa.
 
Noin viikko on mennyt siten, että ajattelen päivittäin suihinottamista. Katselen päivittäin suihinottamiseen liittyviä videoita. Käytän dildojani päivittäin. Taas olen siinä pisteessä, että jopa työnteko kärsii näistä ajatuksistani ja haluistani. Ajatukset harhailevat yhtenään miettimään, kuinka kiihottavaa olisikaan olla polvillaan, painettuna keittiön kaappia vasten samalla kun kovana olevaa, spermaista kalua työnnetään suuhun joka päättyy siihen, että istun lattialla yltäpäältä spermassa.
 
On kovin vaikeaa keksiä, mitä tälle tilanteelle pitäisi tehdä. Itsensä tyydyttäminen ja jatkuva dildon imeskely ei auta. Sopivaa vastapuoltakaan ei tunnu löytyvän, jolta vaikka oikeasti ottaa suihin. Tuntuu jotenkin hämmentävältä itsensä kanssa. Peilistä katsoo takaisin miehinen mies. Parta kasvaa ja nykyisin on hiuksetkin päässä. Töissä tuo mies on johtavassa asemassa ja hänellä on alaisia joista pitää huolehtia ja katsoa, että työt tulee tehtyä.
 
Illalla verhojen takana pimeässä tuo mies kaivaa kaapistaan sukkanauhaliivit ja sukkahousut. Laittaa päälleen pitsiset hipsterit, rintaliivit, hameen ja korkokengät. Tuo mies ottaa kaapistaan useamman dildon, lämmittää ne kuumassa vedessä ja laittaa seinään kiinni. Menee polvilleen ja alkaa lutkuttamaan seinästä sojottavia erikokoisia dildoja kuin pahainenkin huora. Tuo mies on ajoittain hämmentynyt.
 
Mitä tälle addiktiolle pitäisi tehdä? Mitä näille fiiliksille pitäisi tehdä, onko niihin edes ratkaisuna muu, kuin odottaa niiden ohimenemistä ja antautua halujensa orjaksi.

Kommentit