Siirry pääsisältöön

Vaeltelevat fantasiat

Heippa vaan blogini..

Tässä on taas ollut pidempi tauko kirjoittamisessa. Osasyy tähän on tolkuttoman kova ja rankka työputki joka uhkaa kyllä nitistää viimeisetkin mehut ja jaksamiset minusta. Onneksi se alkaa hiljalleen olla loppupuolella, vielä kaksi viikkoa pitäisi jaksaa painaa. Työputkella on ollut erinäisiä sivuvaikutuksia kuten lisääntynyt stressi, huonosti nukutut yöt ja perinteisesti hieman villiintynyt seksuaalinen tajunta. Olen huomannut vaihteen vuoksi, että haluni ja ajatukseni harhailevat monenlaisessa seksuaalisessa. Aika villissäkin sellaisessa. En taaskaan osaa erottaa onko tämä halua, fantasiaa vai fetissiä. Kirjoitan sen kuitenkin auki purkaakseni tuntojani.

Käytetyksi tulemisen halu. Se kuvastaa parhaiten tämän hetken ajatuksiani. Lähes päivittäin haaveilen siitä, että saisin olla käytettävänä. Ihmisten seksileluna. Haaveilen monesti fiktiivisestä maailmasta jossa ihmisillä olisi tarkkaan määritelty asema ja tehtävä, tietynlainen kastijaottelu. Olisi hyvin menestyviä ihmisiä jotka määrittävät kuinka asiat hoidetaan ja tehdään. Hieman alempana olisi sitten menestyvät pikkupomot ja niin edelleen. Alimmalla tasolla olisivat ihmiset, joiden ainoa tehtävä on palvella menestyviä. Hoitaa heidän halunsa ja varmistaa, että he saavat tyydytyksen silloin kun sitä tarvitsevat. Minä kuulun tähän alimpaan kategoriaan haluissani.

Olen minulle määritetyssä huoneessa odottamassa. Huone on varustettu eroottissävytteisesti. Siellä on sänky, pöytä, pari erilaista tuolia, sidontavälineet ja seksileluja. Minun tehtävänäni on odottaa huoneessa ja palvella sinne tulevia. Oli kyseessä mies tai nainen. Nuolen, otan suihin, olen pantavana, sidottavana. Ei sen väliä mitä huoneeseeni tuleva henkilö haluaa, minun tehtäväni on toteuttaa se halu. Käytettävänä oleminen. Se kiehtoo ja haluttaa.

Toisessa fantasiassani olen rakennuksessa, saarella tai muuten jossakin sellaisessa paikassa josta ei pysty pakenemaan. Välttelen, pakenen ja piiloudun alueella liikkuvilta ihmisiltä. Olen saalis ja he ovat saalistajia. Heidän mielenkiintonsa on saada minut kiinni. Kiinni saadessaan, saavat he käyttää minua seksuaalisesti hyväkseen. Yksin, tai yhdessä. Hyväksikäyttö saattaa rajoittua vain yhteen suhinottoon tai pidempään sessioon jossa minut otetaan kiinni, sidotaan, kuljetetaan leiriin ja naidaan isomman porukan toimesta.

Lyhykäisyydessään tämän kaltaisista asioista fantasioin. Ne valtaavat mieleni todella voimakkaasti. Enkä liioittele sanoessani, että haluni haittaavat arkipäiväistä elämääni. Masturboin lähes päivittäin enkä välillä pysty keskittymään arkisiin askareisiini, koska alistumisen ja käytettäväksi joutumisen haluni ottavat vallan ajatuksissani. Pakenen todellisuutta naisten vaatteiden ja dildojeni keskelle. Kuvittelen dildojeni keskellä, että olen joutunut heimon nappaamaksi. Dildot seisovat uljaasti ja vaativat huomiotani...

Sillä ei ole sinänsä väliä, olisinko naisen vai miehen käytettävissä. Kunhan minua käytetään seksuaalisen nautinnon hakemiseen. Toki totta on sekin, että uljaasti seisova spermainen kalu kiehtoo minua erittäin, erittäin paljon. Usein haaveilen siitä, että saisin taas pitkästä aikaa ottaa kunnolla suihin. Haaveilen, että joskus vielä pääsisin ainakin kahden dildon tai peräti oikean kalun väliin. Miksei tietysti useammankin. Mikäpä olisikaan kiihottavampaa, kuin olla polvillaan useiden seisovien kalujen keskellä ja ottaa niistä kaikista lasti päällensä ja jäädä makaamaan spermattuna ja käytettynä.

Kommentit

  1. Sun pitää löytää vakikaveri, jonka kanssa pääset säännöllisesti toteuttamaan fantasiaasi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se pitää todella hyvin paikkansa kyllä. Vakikaverin löytäminen vain tuntuu olevan erittäin vaikea homma toteuttaa. Toki olen myös itse todella tarkka siitä, millaisen ihmisen hyväksyn seurakseni.

      Poista
  2. Niin paljon ku sulla onkin noita mielihaluja, niin on myös niitä, jotka haaveilevat ihan yhtä paljon siitä, että joku olisi tytöksi pukeutuneena ottamassa säännöllisesti kullia huuleen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tiedostan toisaalta senkin kyllä. Asiassa tulee omalla kohdallani muutama mutta vastaan. Muutamien kertojen jälkeen milloin asiat eivät ole menneet ihan suunnitelmien mukaan, sitä on alkanut varsin epäluuloiseksi ja varautuneeksi.. Toisekseen, painiskelen todella pahasti identiteettiongelmien kanssa. Minäkuvani eivät oikein kohtaa ja se aiheuttaa todella hankalaa oloa välillä..

      Poista
    2. Muistan lukeneeni, että sulla oli jotain huonoja kokemuksia, missä vastassa olikin jotain pelleilijöitä. Eihän semmonen kivaa ole. Tuon vuoksi onkin varmasti toivotumpaa, että pystyisi hommailla säännöllisesti salaa vakkarin kanssa ilman jatkuvaa uuden ihmisen tapaamiseen liittyviä riskejä.

      Noi identiteettiongelmat on sitten asia erikseen. Niiden kanssa ei taida auttaa kuin syvä pohdiskelu.

      Poista

Lähetä kommentti