Siirry pääsisältöön

Mies vailla meikkejä

 Moikka vaan blogini, jälleen kerran todella pitkän tauon jälkeen. Elämä on ollut verrattain hektistä taas viimeaikoina, joka on johtanut siihen, että arki on vienyt mukanaan. Kaikki muu on siis jäänyt pahemman kerran, paitsi se arjen eläminen. Nyt kuitenkin pitkästä aikaa taas löytyi aikaa itselleni ja omille mielenkiinnon kohteilleni. 

Istun koneellani. Minulla on päälläni ihana tummansininen kukkakuosinen mekko, joka on silkkipintainen. Pidän valtavan paljon sen tuntumasta suoraan ihoa vasten. Jaloissani on ihanat stay up verkkosukkahousut jotka ovat kiinnitetty sukkanauhaliiveihin. Mekon alla on pitsireunaiset hipsterit sekä push up liivit. Pitkähköt tummanruskeat hiukset ovat harjattu suoraksi ja roikkuvat vapaasti hartioideni päällä, kevyesti laineella.

Mitä minulta sitten puuttuu? Meikit. No, on niitä nyt vähän, mutta vain todella vähän. Olen laittanut syvän tummanpunaista huulipunaa, sitäkin ehkä hieman liikaa. Kaipaisin kuitenkin enemmän meikkejä kasvoilleni. Kaipaan tunnetta siitä, kun saan viettää tunnin tai kaksi peilin edessä laittaen erilaisia meikkejä kasvoilleni, saadakseni itsestäni nätimmän. 

Pöydälläni on lähes loppuunsyöty Fazerin suklaalevy. Sen vieressä on punaviinilasi. Lasin reunaa koristaa punaisen huulipunan jättämät tahrat. Tunnen oloni hyväksi ja onnelliseksi, muistakin syistä kuin vain punaviinistä. Pitsiset alusvaatteet tuntuvat ihanan pehmeiltä ihoa vasten, kuten myös mekkoni silkkisen pehmeä pinta. Mieleni tekee liikuskella ympäriinsä, jotta saisin tuntea ihanan pehmeiden vaatteideni kosketusta enemmän. 

Mitä minulta puuttuu? Meikit. Huulipunan olen kehdannut hakea mutta en muuta. Arastelen mennä ostamaan muita meikkejä, vaikka varmasti nekin pystyisi naamioimaan suurimmalta osaltaan ajatuksella "nämä ovat menossa emännälle". Silti joitakin tuotteita on hankala hankkia ilman, että niiden katsoo olevan juuri sopivia itsellensä. Itse en ainakaan edes osaa hankkia kaikkea tarpeellista, en tiedä mitkä kaikki merkit ovat hyviä, mitkä sudit ja pensselit sopivat mihinkäkin käyttötarkoitukseen. Haluaisin rohkaistua menemään ihan oikeaan kauppaan juttelemaan myyjän kanssa, että mitkä tuotteet sopisivat juuri minun iholleni ja sen sävylle. 

Toki netti on nykyään pullollaan kaikenlaisia ohjeita ja neuvoja mutta toisaalta, niidenkin joukosta on hankalaa osata löytää juuri sellaiset neuvot, jotka sopivat minulle. Videolta on myös hankala kysyä, että hetkinen, mitenkäs tuo vaihe pitäisi tehdä minun tapauksessani, kun minulla on.... Meikkienkin kohdalla pätee vanha viisaus, että köyhällä ei ole varaa halpaan. Markkinat ovat täynnä jos jonkinlaista tuotetta ja sepä onkin kokemattomalle sekä osaamattomalle melkoinen viidakko lähteä etsimään tuotteita, jotka olisivat kuitenkin hyviä. 

Meikkilaatikkoni on siis vielä toistaiseksi hyvinkin tyhjä, mutta ehkä se vielä joskus täydentyy. Tässäkin asiassa ymmärrän naisia taas hieman paremmin. Sen tunteen, miksi naiset meikkaavat ja panostavat meikkeihin mutta toisaalta myös sen tunteen, miksi se meikkaaminen joskus ärsyttää ja herättää tuntemuksia. 

Kommentit

  1. Itse en ole kiinnostunut pukeutumaan naisille miellettyihin vaatteisiin muuten, mutta sukkahousuja olen käyttänyt vuosia. Käyttö on ollut pitkien kalsareiden korvaamista miellyttävämmällä ja paremmin toimivalla vaihtoehdolla. Jalkojen tukemista tukisukkahousuilla seisomatyössä ja matkustaessa. Sekä myös ihan huvin vuoksi pukeutumista.

    En niitä viitsi juuri lähikaupoista ostaa, mutta muilla paikkakunnilla ollessani ei ole mitään ongelmaa mennä kyselemään neuvoja niiden ostoon. Juuri viime viikolla kävin Lindexiltä ostamassa tukisukkahousut. Sain erittäin hyvää palvelua myyjältä joka esitteli eri vaihtoehtoja. Yhden ainoan kerran myyjä on katsonut minua kuin halpaa makkaraa, kun olen kertonut sukkahousujen tulevan minulle itselle. Muutaman kerran on suhtautuminen ollut sen tyylistä, ettei myyjää kiinnosta yhtään kenelle ne tulee. Lähes aina ostotapahtuma on ollut ihan hauska ja asiallinen.

    Sen verran huomautan kirjoituksesi asiavirheistä, että sukkahousut, stay upit ja sukkanauhasukat on eri asioita. Sukkahousut tulee vyötärölle asti. Stay upit pysyy ilman sukkanauhoja ylhäällä silokonireunan avulla. Voihan nekin kiinnittää tietysti sukkanauhoilla. Sukkanauhasukat taas vaatii sukkanauhat pysyäkseen ylhäällä.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti