Siirry pääsisältöön

Oravanpyörä

 Siitäpä on mennyt tovi, kun viimeksi kohtasimme, hyvä blogini. Siihen on ollut monia syitä, enkä ala niitä kaikkia edes avaamaan. Elämä on ollut viimeaikoina todella raskasta, eikä aika tai energia ole tahtonut riittää mihinkään muuhun kuin peruselintoimintojen ylläpitämiseen. Työ ja arki on syönyt ankeuttajan lailla kaiken elämästä. Olen jumittunut siihen perinteiseen oravanpyörään. Heräät, käyt töissä, tulet kotiin myöhään, syöt, menet nukkumaan.. Teet saman uudestaan.


Halut eivät ole muuttuneet. Nekin ovat oravanpyörässä. Ne pitävät minua otteessaan edelleen. Näinä kuluttavina ja rankkoina aikoina mielessä pyörii aina vain samat asiat. Mistä löytyisi sopivaa seuraa, joka panisi minua? Mistä löytyisi sopivaa seuraa, jolta saisi munaa määrävälein? Jatkuva ja hallitseva himo saada kalua on välillä sietämätön. Sitähän luulisi, että seuraa on helppoa löytää. Niinhän sitä tavallaan onkin mutta kriteerini ovat kuitenkin jonkinlaiset. En edelleenkään suostu tapaamaan kahden viestin jälkeen ketään, varsinkaan kun viestit ovat täynnä kirjoitusvirheitä. 


Kaipaisin tilanteeseen muutosta, mutta en tiedä miten sitä saisin. Aina ratkaisujen tekeminen ei ole helppoa, eikä välttämättä mahdollistakaan. Jos jotakin edes toivoisin niin se olisi se, että löytyisi se sopiva seura, joka tässä oravanpyörässä tulisi nussimaan minusta sen kuormituksen pois. Se auttaisi jo jonkin verran. Ehkä sellainen oravanpyörän katkaisija jostain vielä löytyisi.

Kommentit