Siirry pääsisältöön

Käytettävyys?

 Aihe ei ole sinänsä enää uusi mutta siitä on pakko kirjoittaa uudelleen koska se pyörii mielessäni niin voimakkaasti. Aihe on käytettävänä oleminen. Seksuaalisesti pidän itseäni hyvinkin vahvasti alistuvana enkä ainakaan ajatuksen tasolla kaihda moniakaan asioita mitä voisin kokeilla. Seuran pitäisi tietysti kohdata sen kanssa luotettavuuden osalta. Tällä hetkellä olo on erityisen alistuva, sellainen käytettävänä olemisen tarve on korostunut. Aikaisemminkin olen kirjoittanut, että fiilikseni ovat usein sellaiset, että haluaisin olla "naisen paikalla" kun puhutaan seksistä. Tarkennan nyt taas, että en tietenkään ajattele tai pidä naisia mitenkään objekteina mutta kärjistän nyt omaa ajatustani tähän vähän voimakkaammin. Mieleni on vallannut halu olla käytettävänä, kohteena, objektina, seksileluna. Asiana johon toinen tulee purkamaan halunsa, oli sitten kyseessä mies tai nainen. Nauttisin roolileikistä jossa olen palvelija, sisäkkö, orja tai muu vastaava. Olen miehen, naisen tai pariskunnan kotona tekemässä mitä he haluavatkaan. Siivoan, laitan ruokaa, olen lukittuna häkkiin, istumassa nurkassa.. Mitä vain.. Olen heidän omistuksessaan. Tekisin mitä he haluavat. Tähän tunnetilaan mahtuu niin fyysistä kuin henkistä käytettävänä oloa. Sitä, että olen fyysisesti objektina, kontillani peppu pystyssä ottamassa munaa vastaan.. Tai henkisesti alistettuna objektina, vain olemassa enkä tiedä, tapahtuuko jotain vai tapahtuuko mitään. Toki fiilis on tällä hetkellä, taas, aika voimallisesti siihen, että haluaisin saada munaa...

Porukan pitäisi tietenkin olla viimeisen päälle oikeanlaista ja sopivaa mutta en voi kiistää, etteikö jonkinlaisen kimppahomman tai "gangbangin" ajattelu kiehtoisi mieltä tällä hetkellä. Olisin miesporukan mökkiviikonlopun viihdyke, huvittelun kohde, ajanviete. Kuuluisin mökin kalustoon kuin mikro tai sängyt ja käyttämiseni sisältyisi hintaan. Olisin olemassa jos joku tarvitsee. Ehkä kukaan ei tarvitsisi, tai sitten kaikki tarvitsisivat. Olisin paikalla katselemassa elokuvaa, selaamassa puhelinta, tekemässä mitä ikinä olisinkaan. Jonkun halutessa tai vaatiessa huomiota, antaisin sitä.. Yhdelle, kahdelle, tai useammalle yhtä aikaa. Minulla ei olisi oikeutta olla eri mieltä tai vastustaa, kuulunhan hintaan. Otan suihin jos halutaan, annan peppua jos halutaan, kuljen spermat naamalla jos halutaan, pukeudun miten halutaan.. Jokin siinä vain kiehtoo.

Toki tähän riittäisi yksikin ihminen eikä tarvitsi olla montaa. Fantasioissani ajatukset silti eksyvät usein siihen, että paikalla on useita ihmisiä, koska se tekisi tilanteesta moninkerroin alistavamman ja toisi entistä vahvemmin sen käytettävänä olemisen tunteen. Tietenkin tällainen kokemus olisi upea yhdenkin ihmisen kanssa, jonka seurassa voisin ottaa toisen roolin ja elää tätä fantasiaa edes yhden päivän. Luottamustahan tämä vaatisi todella paljon sekä sitä, että ne kuuluisat kemiat kohtaavat hyvin. Oikeanlaisen henkilön osuessa kohdalle (tai mieluusti toki henkilöiden), olisi upeaa antautua toisen käyttöön täysin, olla ja elää hänen tahtojensa mukaan. Tilanteet voisivat olla mitä tahansa maan ja taivaan väliltä. "Parisuhteenomaisesti" rauhallista yhteiseloa ja TV:n katselua toisen kainalossa.. Tai sidottuna, alistettuna, tahdottomana seksinukkena jonka tehtävä on olla sperman vastaanottaja.

Yhtäkaikki, fiilikseni on vahvasti sellainen, että haluaisin olla vähän aikaa huoletta, jonkun toisen huolehdittavana ja vastuulla. En toki laittaisi vastaan vaikka siihen liittyisi seksuaalisiakin aktiviteetteja vähän rankemmassakin muodossa, ovathan ne aina miellyttäviä asioita. Juuri nyt erityisesti seksuaaliset aktiviteetit olisivat mieleeni kovasti, juurikin siinä rankemmassa muodossa. Sidottuna, alistettuna, käytettävänä seksileluna.

Kommentit