Siirry pääsisältöön

Kuvauksiin?

 Olen havainnut kiinnostuneeni eräästä asiasta ja se on kuvauksiin meneminen. Pidän erittäin paljon kuvista, joissa on vintage/retro/rockabilly/pin up tyyliä. Kyseinen tyyli kiehtoo niin miehissä kuin naisissakin, vaikka naisia tulee ihailtua ehkä enemmän näyttävyyden vuoksi. Samaan aikaan ihailen näissä kuvissa naisten kauneutta mutta toisaalta haaveilen, että voisinpa näyttää edes murto-osan yhtä hyvältä. Olisi suuri nautinto päästä ammattilaisen meikattavaksi ja kuvattavaksi. Itse tulee kuvia näpsittyä itsestään mutta se on ihan uskomattoman vaikeaa puhelimella, joka on telineessä. Näyttö on telinettä kohti ja yritä siinä sitten arvioida mitä kuvassa tulee näkymään kun puolet näytöstä on piilossa. Tuleeko vastavaloa, onko valoa riittävästi, rajautuuko kuva hyvin... Ammattilaisen kanssa ei tarvitsisi murehtia tällaisia asioita.

Taas kerran esteenä on se uskalluksen kynnys. Miten minä ikinä kehtaisin ottaa yhteyttä kummankaan alan ammattilaisiin, meikkauksen ja kuvaamisen? Toki itsekin töissäkäyvänä ymmärrän, että se on heille työtä, niinkuin on omakin työni minulle. Jotenkin sitä silti ajattelee, että tulisiko siitä kuitenkin kiusallista molemmille? Vaikka toinen osapuoli tekisikin työn työnä niin mitä jos olo on kokoajan kiusallista ja vaikeaa? Oma hetki, oma kokemus voi siitä äkkiä mennä pilalle jos huomaa, että toiselle koko juttu on vähän sellaista pakkopullaa josta saa palkkansa kuitenkin. 

Olisi upea kokemus saada näyttää niin paljon klassiselta pin up tytöltä, kuin miehenä on mahdollista. Siitä kun saisi muistoksi vielä ammattilaisen ottamat valokuvat. Kokemuksena, ainakin ajatuksen tasolla, se olisi upea ja mieleenpainuva. Ehkä sitä joskus uskaltautuisi ottamaa yhteyttä näihin tahoihin ja selvittelemään, millä mielellä he alkaisivat tällaiseen hommaan. Itselleni tämä on kuitenkin edelleen niin sensitiivinen asia, että en uskalla ottaa riskejä huonosta kokemuksesta.

Kommentit