Siirry pääsisältöön

Mitä on mielessä?

Huomenta blogini, siitä onkin taas tovi kun olemme viimeksi kohdanneet. Tälläkin kertaa kerron asioita, jotka vaivaavat mieltäni. Tilanteet tai asiat eivät ole vieläkään muuttuneet mihinkään. Samat jutut ja halut pyörivät mielessä ilman, että niihin on tullut vastauksia. Törmäsin kuitenkin (jälleen) erääseen uuteen asiaan, tai pikemminkin termiin. En enää muista missä törmäsin tähän termiin tai nimitykseen mutta pysähdyin pohtimaan sitä ja koin sen omakseni. Minulla kun on tällainen tarve, että asioille pitää saada syy, nimi tai muuten joku selvyys. Tämä termi on autogynephilia.


Mitä termi tarkoittaa? Sitä, että mies kiihottuu ajatuksesta olla nainen tai naisen asemassa seksin aikana. Koin tämän omakseni. Toki ristiinpukeutumisesta pitävälle tämä nyt ei varmaan suuri uutinen ole mutta jotenkin termi silti pysäytti minut miettimään. Tämähän pitää paikkansa! Eroottista materiaalia katsellessani katselen usein myös "ihan tavallista heteropornoa" kuitenkin sillä twistillä, jonka nyt tajuan, että haaveilen ja mietin aina olevani naisen paikalla. Ainahan minä tämän tavallaan olen tiennyt mutta en ehkä ymmärtänyt tai sisäistänyt. Jotenkin tämän termin lukeminen tuo järkeä moniin asioihin.


Mitä sitten tarkoittaa olla naisen asemassa seksin aikana? Tätä termiä käyttämällä saisi varmasti runsaasti keskustelua aikaiseksi suuntaan jos toiseenkin. Uskon silti, että jos nyt vähän typistetään ja mennään stereotypian mukaan, niin jokainen osaa sillä kuuluisalla maalaisjärjellä ajatella mitä asia tarkoittaa. Ei tehdä tästä liian vaikeaa tai aleta tekemään ongelmaa asiasta. Minulle se ainakin on selvää omissa mielikuvissani.


Joka tapauksessa sain paljon tästä termistä. Se jotenkin asettaa omat halut ja fantasiat selkeämpään valoon miksi ne pyörivät mielessä tai mihin ne juontavat juurensa. Ei toki sillä, että mikään olisi edelleenkään varsinaisesti helpompaa. Ihan samat ongelmat tuntuvat olevan edelleen pinnalla seuranhaun suhteen. Eikä mieltä varsinaisesti rauhoita se, että muna on mielessä suurimman osan päivästä ilman, että sitä tosiasiassa löytää tai saa. Ymmärrän tietysti, että olen vähän väliinputoajan asemassa ollessani tällainen. En ole selvästi mies etsimässä seuraa miehistä, enkä myöskään ole nainen etsimässä miestä. Kyllä ristiinpukeutujillekin omat "markkinansa" tuntuu olevan mutta tilannetta vaivaa yksi oleellinen asia. Se, että miehet haluavat seuransa niin naisellisena kuin mahdollista ja se, että miehet ajattelevat minun olevan 24/7 valmiina.


Täysi laittautuminen vie 2-3 tuntia joten ei, en ole kokoajan laittautuneena ja valmiina. Miesten ajatus yleensä on, että nyt haluaisin nähdä, missä nähdään. Ei esimerkiksi olla itse valmiita selvittämään paikkaa tai järjestämään paikkaa. Ei ymmärretä, että täysi laittautuminen tosissaan vaatii aikaa, ja ennenkaikkea sitä vaivaa... Harvasta ristiinpukeutujasta saa 99% naisellisen näköistä, niin ehtaa naista kuin on mahdollista ilman, että on nainen. Sitten on kauhea pettymys kun ei olekaan lähes täydellinen nainen tai kokoajan valmiina "naisena".


Ehkä vielä joskus onnistaa.

Kommentit